LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PANASZ RENDŐRI MAGATARTÁSRA ÉS INTÉZKEDÉSRE
PANASZ RENDŐRI MAGATARTÁSRA ÉS INTÉZKEDÉSRE
Név: Oleg Morzanyk
Telefonszám: 98765432
Email cím: morzanyk.oleg@onemail.com
Állandó lakcím vagy tartózkodási hely: Palominia Ave 92, Los Santos, San Andreas
Elsődlegesen beszélt nyelv: Orosz
Az incidens bekövetkezésének pontos időpontja (óra:perc, nap, hónap, év) : [22:15, 05/01/2026]
Esemény helyszíne: Cypress Flats, Los Santos, San Andreas
Telefonszám: 98765432
Email cím: morzanyk.oleg@onemail.com
Állandó lakcím vagy tartózkodási hely: Palominia Ave 92, Los Santos, San Andreas
Elsődlegesen beszélt nyelv: Orosz
Az incidens bekövetkezésének pontos időpontja (óra:perc, nap, hónap, év) : [22:15, 05/01/2026]
Esemény helyszíne: Cypress Flats, Los Santos, San Andreas
A kifogásolt intézkedést lefolytató rendőrtiszt(ek) neve, jelvényszáma, egyéb azonosítója (amennyiben ismert)
- David Brooks, 1946
- David Brooks, 1946
Esemény pontos, megfontoltan összeállított és objektív alapokon nyugvó, személyes nézőpontból történő leírása
- Említett Officer intézkedés alá vont, LVB miatt korábban ültem, próbaidővel vagyok szabadon. Officer kiparancsolt az autóból, kényszerítő eszközt alkalmazott, lévén egyedül intézkedett velem szemben (ez már önmagában érdekes számomra, több videót is láttam már ezzel kapcsolatban az interneten, hogy ilyet nem szabad csinálni, ahogy Hayes mondta, ez Officer Safety téma.). Az úriember átnézte a ruházatom, semmilyen jellengű kesztyűt vagy védőfelszerelést sem húzott, a ruházatomat nem alaposan nézte át, hisz nem találta meg azt, amit megkellett volna. (Nem volt nálam semmilyen illegális.) Supervisort kértem, második alkalomra, nagy szájhúzások közepette kapta fel a rádióját, nekem hátat fordítva hívott Supervisort. Teljesen egyedül, semmilyen figyelmet nem fordítva rám rádiózott, esélyt adva arra, hogy elmeneküljek. (Természetesen nem tettem meg, mert értelmét nem láttam.) Két Supervisorral (felteszem) beszéltem, a nevüket nem tudom sajnos, csak azt, hogy Sergeant, ezt láttam. Az említett személyekkel megbeszéltem, elmagyarázták a dolgokat. Innen is köszönöm nekik.
- Említett Officer intézkedés alá vont, LVB miatt korábban ültem, próbaidővel vagyok szabadon. Officer kiparancsolt az autóból, kényszerítő eszközt alkalmazott, lévén egyedül intézkedett velem szemben (ez már önmagában érdekes számomra, több videót is láttam már ezzel kapcsolatban az interneten, hogy ilyet nem szabad csinálni, ahogy Hayes mondta, ez Officer Safety téma.). Az úriember átnézte a ruházatom, semmilyen jellengű kesztyűt vagy védőfelszerelést sem húzott, a ruházatomat nem alaposan nézte át, hisz nem találta meg azt, amit megkellett volna. (Nem volt nálam semmilyen illegális.) Supervisort kértem, második alkalomra, nagy szájhúzások közepette kapta fel a rádióját, nekem hátat fordítva hívott Supervisort. Teljesen egyedül, semmilyen figyelmet nem fordítva rám rádiózott, esélyt adva arra, hogy elmeneküljek. (Természetesen nem tettem meg, mert értelmét nem láttam.) Két Supervisorral (felteszem) beszéltem, a nevüket nem tudom sajnos, csak azt, hogy Sergeant, ezt láttam. Az említett személyekkel megbeszéltem, elmagyarázták a dolgokat. Innen is köszönöm nekik.
A helyszínen lévő szemtanúk neve, telefonszáma, állandó lakcíme vagy jelenlegi tartózkodási helye (amennyiben ismert)
- Ismeretlen
- Ismeretlen
Az Ön által rendelkezésre bocsátott, jelenleg is hozzáférhető, mellékelni kívánt releváns bizonyítékok jegyzéke
- Nem található
- Nem található
ZÁRADÉK
Jelen dokumentum leadásával az aláíró felelősséget vállal az általa megadott adatok valóságtartalmáért, és tudomásul veszi, hogy a Los Santos Police Department, Internal Affairs Division felé tett valótlan vagy megalapozatlan állítások jogi következményeket vonhatnak maguk után. A bejelentő kötelezettséget vállal arra, hogy a nyomtatványon szereplő információk teljeskörűek és hitelesek, továbbá megerősíti, hogy a bejelentés nem tartalmaz szándékosan félrevezető, vagy valótlan elemeket. Az aláíró elismeri, hogy a nyilatkozat benyújtásával egyidejűleg a Los Santos Police Department rendelkezésére bocsátja az adatokat a szabálytalanságok kivizsgálása és az eljárás megindítása céljából. Felhívom figyelmét, hogy a bejelentő személye bizalmas marad, kivéve, ha a jogszabályok másképp nem rendelkeznek, vagy ha az eljárási folyamat azt megkívánja. A bejelentés benyújtójának személyazonossága megőrzése érdekében minden szükséges intézkedést megteszünk, azonban fenntartjuk a jogot, hogy az eljárás során, amennyiben szükséges, a bejelentőt további információk vagy tanúvallomás felvétele céljából megkeressük.
Aláírás helye; Oleg Morzanyk
AZ ELJÁRÓ HATÓSÁG ILLETÉKES OSZTÁLYÁNAK KITÖLTÉSRE FENNTARTVA
Panaszt felvevő supervisor neve: Taylor Hayes
Jelvényszáma: 2166
Osztálya: Internal Affairs Division
Panasz beérkezésének és feldolgozásának pontos dátuma (nap, hónap, év): DD/MM/YYYY
Panaszt felvevő supervisor neve: Taylor Hayes
Jelvényszáma: 2166
Osztálya: Internal Affairs Division
Panasz beérkezésének és feldolgozásának pontos dátuma (nap, hónap, év): DD/MM/YYYY